sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio Surveillance Station 8.1 Beta

Iznimne performanse i sveobuhvatna rješenja za dom i trgovine

Korporacija Synology Inc. je objavila da je dostupna nova inačica Surveillance Station 8.1, programa za upravljanje video nadzorom na NAS Synology serverima. U isto vrijeme poziva sve zainteresirane da se uključe u testiranje beta verzije, s uvjerenjem da će sve korisne sugestije i komentare uključiti u službenu verziju programa.

»S tehnikom udaljenog pristupa arhiviranja snimaka te integracijom blagajne (POS) i videa, Surveillance Station 8.1 nudi cijelovito rješenje za upotrebu u trgovačkim lancima. Integracijom interfona te sposobnošću prebacivanja između različitih razina sigurnosti uz pomoć funkcije Geofence, Surveillance Station 8.1 donosi najbolje iskustvo zaštite čak i privatnim korisnicima,« izjavila je Ruby Lin, voditelj proizvoda Synology Inc. »S uvođenjem GPU tehnologije ubrzanja značajno se smanjuje uporaba centralnog procesora što omogućuje nesmetano prikazivanje videa i iznimno brzo djelovanje nadzornog sustava.«

Surveillance Station 8.1 Beta donosi brojne nove značajke, uključujući:

Udaljeno arhiviranje snimaka: osmišljeno je za rješavanje problema koji se pojavljuju u većini trgovačkih lanaca koji imaju ograničeni prostor za pohranu u poslovnicama. Korisnici mogu prilagoditi vrijeme i vrste događaja koji pokreću snimanje, a snimke će biti pohranjene u centralnom arhivu. Time sustav koristi prostor za pohranu u sjedištu poduzeća, a vrijeme prijenosa snimaka u arhiv korisnik može prilagoditi tako da koristi propusnost koja je dostupna te ne ometa normalan rad mreže.

POS1 integracija: trgovine sada mogu pratiti transakcije pomoću odgovarajućih video snimaka. Na taj način preko intuitivnog sučelja možete u arhivu potražiti odgovarajuću transakciju te brzo i učinkovito riješiti moguće konflikte. Korisnici također mogu prilagoditi upozorenja o neuobičajenim transakcijama ili postaviti druga pravila za poslovanje putem aplikacije Action Rule.

Integracija kamera u interfon sustavu2kamere u interfonima nude mnogo mogućnosti, od video nadzora, zvona, zaključavanja vrata, dvosmjernog razgovora i mnogo više. Osim tih funkcija te pretraživanja po povijesti snimaka u Surveillance Stationu, omogućen je i dvosmjerni zapis snimaka te jednokratni ručni pristup preko programa DS cam. To vam omogućuje da komunicirate sa svojim posjetiteljima bez obzira gdje se nalazite.

Način Home (Doma): za upotrebu Surveillance Station 8.1 Beta u vašem domu, omogućena su dva različita načina postavka, ovisno o tome da li je korisnik kod kuće ili ne. Različiti načini mogu se ručno prebaciti obzirom na raspored, pomoću programa Geofence. Kada se prebacite na drugi način postavke, sustav prilagodi raspored snimanja, postavke upozorenja, profile reprodukcije te aktivira posebna unaprijed postavljena pravila.

Potpora za HTML53za upravljanje programom Surveillance Station niste više ograničeni na korištenje Surveillance Station klijenta ili Safari preglednik. S podrškom za HTML5 sada možete gledati snimke i u Chrome pregledniku.

Ubrzavanje grafičkog procesora (GPU)4: ubrzavanje GPU je sada podržano u Window inačici Surveillance Station preglednika. S nadogradnjom Surveillance Station 8.1 beta te aktivacijom GPU opcije, korisnik može uživati u iznimno snažnom radu preko ugrađenih grafičkih kartica, bez kupnje dodatnih. Na taj način se smanjuje potrošnja glavnog procesora uređaja, a reprodukcija snimaka ljepše je iskustvo.

Za više informacija o Surveillance Station 8.1 Beta posjetite  http://sy.to/wyoah.

Dostupnost

Synology Surveillance Station 8.1 dostupan je za preuzimanje u operacijskom sustavu DSM. Za više informacija o kompatibilnosti s DSM, instalaciji programa te prikladnim modelima, posjetite http://sy.to/kr0og

  1. Svaka blagajna (POS) zahtjeva dvije licence.
  2. Način instalacije interfon kamera jednak je postupku namještanja uobičajenih kamera. Svaka zahtjeva jednu licencu.
  3. U trenutnoj verziji podržani su samo MJPEG i H.264 pogonski programi. Neke dodatne funkcije, kao što su transformiranje Fisheye snimaka u panoramske, analitika live videa i pametan način pretraživanja, nisu podržani. Za potpuni izbor funkcija još uvijek savjetujemo korištenje Surveillance Stationa ili Chrome preglednik.  
  4. U Live View samo H.264 način reprodukcije podržava GPU ubrzanje. Podrška za transformiranje Fisheye videa u panoramke te analitika live snimaka još nisu dostupni. Načini reprodukcije koji ne podržavaju GPU ubrzanje će i dalje koristiti dekodiranje na glavnom procesoru uređaja


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
3.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x