sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS EUROPE PRIMILA JE CERTIFIKAT ISO27001

KYOCERA Document Solutions Europe B.V. (Kyocera) je s dodijeljenim certifikatom za međunarodni standard ISO 27001 potvrdila svoju predanost zaštiti podataka.

Nakon rigoroznih procedura, Kyoceri je dodijeljen certifikat od strane BSI Group, međunarodno priznate institucije za certifikate. Opsežan pregled Kyocerine strojne i programske opreme te procesa odvijao se od travnja 2016. u Kyocerinim poslovnicama cijele EMEA regije, uključujući i sjedište poduzeća u Hoofddorpu u Nizozemskoj.

ISO 27001 je međunarodni standard koji opisuje najbolje prakse na području upravljanja informacijskom sigurnošću (ISMS). Certifikat ISO 27001 dokazuje da organizacija teži najvišim standardima i najboljim praksama zaštite podataka.

»Ponosni smo da smo među prvima u našoj branši primili ovaj certifikat,« rekao je Andrie Muchtar, European Information Security Officer, KYOCERA Document Solutions Europe B.V. »Standard ISO 27001 pruža jedan od najboljih jamstva za zaštitu podataka zaposlenih te naših stranaka, što nam omogućuje uspješnu borbu na natječajima u kojima je usklađenost sa sigurnosnim standardima glavni kriterij.«

»Obzirom da naše stranke prelaze u digitalnu okolinu, kibernetička sigurnost iznimno je bitna za KYOCERA Document Solutions Europe, kao i za naše poslovnice te regionalne partnere u cijeloj Europi, na Bliskom Istoku i u Africi. Na temelju toga spremni smo ispuniti europske regulative te time kvalitetno podržati naše stranke, kako bi i oni ispunjavali te kriterije.«

»Certifikat ISO 27001 je dokaz da je organizacija svjesna ozbiljnosti sigurnosnih prijetnji te je definirala i uvela najbolje prakse u planiranju sigurnosnih procesa i nadzora,« izjavio je Dave Hagenaars, izvršni direktor BSI Group, Nizozemska B.V.

»Certifikat ISO 27001 ne donosi samo veliku komercijalnu vrijednost Kyoceri, već i osigurava visok nivo informacijske sigurnosti. Na taj način, briga za naše stranke i zaposlenike djeluje u skladu s temeljnom filozofijom poduzeća – raditi dobro za čovječanstvo,« zaključio je Takahiro Sato, predsjednik KYOCERA Document Solutions Europe B.V.

Za više informacija posjetite www.bsigroup.com.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x