sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology predstavio FlashStation FS2017

Izuzetno brz NAS server dizajniran za intenzivne I/O aplikacije

Synology Inc. je predstavio FlashStation FS2017, snažan i skalabilan NAS server, koji je dizajniran za korištenje u velikim poduzećima. S kapacitetom preko 90.000 IOPS u 4K nasumičnom pisanju.

FS2017 pokreće snažni 8-jezgreni Intel Xeon D procesor sa 16 GB DDR4 ECC RDIMM memorije koji se može proširiti do 128 GB. Vrhunski hardver pruža veliku učinkovitost i propusnost, čak i prilikom obavljanja velikog broja zadataka istovremeno kao i hosting velikog broja virtualnih računala. Četiri gigabitna priključka omogućuju jednostavnu plug-and-play integraciju na postojeće mreže temeljene na RJ45, osiguravajući neprekidan rad mreže.

„Zajednički izazov u postavljanju RAID polja na SSD-ima je spriječiti neuspjeh više diskova u isto vrijeme”, rekao je Vic Hsu, direktor Synology Inc. „RAID F1 je dizajniran upravo za sprečavanje tih problema, s posebnim algoritmom za distribuciju posla među SSD-ovima, RAID F1 poboljšava otpornost cijelog polja za pohranu podataka kako bi se osigurala sigurnost podataka. "

„Poduzeća trebaju pouzdana i jednostavna rješenja za pohranu koja im omogućuju neposredan pristup njihovim najkritičnijim podacima”, izjavio je Ran Senderovitz, potpredsjednik i generalni direktor Intel's Wireless Consumer and Commercial Infrastructure Group. „Intel Xeon D kategorija procesora pruža izuzetnu učinkovitost, performanse i I/O opcije, nudeći snažan temelj za rješenja za pohranu.”

FS2017 pokreće DISKStation Manager (DSM), najnapredniji i intuitivan operativni sustav za NAS uređaje s ugrađenom Snapshot Replication (stanje BTRFS), koja stvara do 65.000 sigurnosnih kopija na vanjskim serverima i virtualizacijskim rješenjem koje uključuje VMware, Citrix, Hyper-V i OpenStack integraciju. S podrškom za Windows ACL, Windows AD i LDAP integraciju, FS2017 predstavlja izuzetno snažan NAS za sva velika poduzeća.

Za više informacija molimo posjetite https://www.synology.com/products/FS2017.

Intel i Xeon su zaštićeni znakovi poduzeća Intel Corporation ili njenih podružnica u SAD-u te u drugim državama.

Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x