sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Najnovija Mono MPF serija koja će unaprijediti poduzeća i radnu okolinu

KYOCERA Document Solutions je lansirala na tržište najnoviji crno-bijeli ECOSYS MFP.

Kyocera je vodeće globalno poduzeće koje nudi kvalitetna rješenja u obradi dokumenata i administrativnim poslovima. ECOSYS M2640idw MFP serija je namijenjena da unaprijedi i obogati radno iskustvo krajnjeg korisnika te manjih i srednje velikih poduzeća sa standardnim WiFi povezivanjem i nizom drugih mogućnosti uključujući HyPAS platformu za rješenja za upravljanje dokumentima.  

Nudi inovativnu , pouzdanu i dugotrajnu tehnologiju tonera te bez premca najjeftiniji ispis po stranici. Uređaj uključuje uobičajene performanse i visoku kvalitetu kao i ostali ECOSYS uređaji. ECOSYS M2640idw serija nudi mogućnost ispisa u visokoj rezoluciji od 1200 dpi, čime omogućava vrhunsku kvalitetu slike, njenu oštrinu, čistoću, a time i visoku razinu profesionalnosti posla.  

Kompaktni crno bijeli multifunkcijski uređaji su dizajnirani za mala i srednje velika poduzeća. Nude visoku razinu mrežne integracije, sigurnost i funkcionalnost. Ujedno ih se može integrirati u velika poduzeća jer su zbog svoje pristupačnosti krajnjim korisnicima savršeni za manje radne grupe koje zahtijevaju brzu mogućnost skeniranja, kopiranja i faksiranja dokumenata visoke kvalitete za cijeli ured.

S obzirom na visoku produktivnost uređaja to jest njegova procesora, omogućen je brzi ispis i skeniranje te je ovaj uređaj pogodan za zahtjevnije korisnike i kompleksnije ispise. Štoviše, dual procesor za skeniranje pri brzini od 40 ppm može efikasno podržati digitalizaciju.  

Ovo je prvi KYOCERA A4 crno bijeli pisač koji nudi WiFi integraciju, a ujedno s tim i mobilnu aplikaciju za ispis čime uključuje Apple AirPrint®, Mopria and Google Cloud Print. Ova serija uključuje Kyocera Mobile print aplikaciju za skeniranje I napredan ispis dokumenata.

Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x