sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera TASKalfa 3252ci s novom tehnologijom tonera

KYOCERA Document Solutions, jedno od vodećih poduzeća na području dokumentacijskih rješenja, najavila je nove modele višenamjenskih uređaja u boji TASKalfa 3252ci i TASKalfa 2552ci. Ti uređaji prvi su od mnogih koje je Kyocera pripremila za ovu jesen.

Dva nova modela namijenjena su za male i srednje velike radne skupine. Unatoč slabijim performansama, uređaji donose mnoge napredne karakteristike vrhunskih TASKalfa modela koji će biti predstavljeni u nastavku godine, uključujući i novu tehnologiju tonera i briljantni ispis u boji.

»Kvaliteta boja, visoka rezolucija, skalabilnost, povezanost – sve na vrhunskoj razini«, rekao je Bernhard Koll, voditelj proizvoda KYOCERA Document Solutions Europe. »Kao i sa svim Kyocera proizvodima, u razvoju nas je vodila želja da korisnicima ponudimo vrhunsku funkcionalnost koju kod naših proizvoda najviše cijene.«

Isto kao Kyocerin moćan višenamjenski uređaj, tako je i serija 3252ci spremna za korištenje HyPAS platforme za razvoj softvera. Osim rješenja za mobilni ispis kao što su Apple AirPrint, Google Cloud Print i Kyocera Mobile Print, korisnici mogu koristiti više od pedeset poslovnih aplikacija koje Kyocera trenutačno nudi.

Seriju 3252ci čine uređaji s brzinom ispisa 32 i 25 str./min. Oba omogućuju vrhunsku kvalitetu boja, a zahvaljujući novoj tehnologiji tonera i superiorne Kyocera tehnologije bubnja KYOCERA OPC, i rezoluciju 1200x1200 dpi s 2-bitnom tehnologijom (ekvivalentno 4800 x 1200 dpi). Poduzeća koja žele visoko kvalitetne ispise u boji ili pak imaju vrlo kompleksne radne tijekove, model s brzinom ispisa 32 str./min nudi dodatnu mogućnost instalacije Fiery upravljača pisača.

Osim toga, zahvaljujući znatno kraćem i jednostavnijem održavanju, nova serija nudi velikodušne prednosti prodavačima i organizacijama koje imaju servis.

Sljedeća inovativna i nagrađivana značajka nove serije je spremnik za crni toner koji se može ponovno koristiti. Umjesto da prazan crni toner odbace, korisnici prazan spremnik mogu koristiti kao spremnik za otpadni toner. Kyocerini proizvodi sada su dodatno ekonomični i ekološki prihvatljiviji, s obzirom na to da novo razvijena brava za tonere sprječava nepotrebno i prijevremeno mijenjanje tonera.

Novi višenamjenski uređaji oduševljavaju i tradicionalnim svojstvima. Intiutivan 9-inčni zaslon osjetljiv na dodir moguće je rotirati za 90 stupnjeva, omogućeno je izračunavanje ispisa u boji na više razina, a dostupan je i velik izbor nadogradivih dodataka, uključujući i novi interni finišer za petsto listova.

»Naši novi višenamjenski uređaji nude odlične ispise u boji i iznimno jednostavno upravljanje. Zahvaljujući modularnom dizajnu i HyPAS platformi, moguće ih je prilagođavati različitim radnim okruženjima«, dodao je Bernhard Koll. »Potpuno sam uvjeren da će korisnici biti oduševljeni ispisom u boji naših uređaja, a prodavači će imati korist od jednostavnog održavanja i niskih troškova.«

 TASKalfa 2552ci/3252ci bit će dostupni od 1. rujna u cijeloj regiji EMEA.

Isprintaj

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x