sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Brzo prikupite podatke iz poslovnih dokumenata

Kyocera Capture Manager rješenje je koje omogućuje učinkovitu automatizaciju unosa i prikupljanja dokumenata u vašim poslovnim procesima. Značajno smanjuje vrijeme potrebno za prikupljanje važnih informacija u vašem poslovnom sustavu.

Kyocera koristi različite tehnologije, kao što su obrada slike, prepoznavanje teksta, siguran digitalni potpis, pa čak i čitanje rukopisa. Kombinacija se spaja u snažno rješenje za koje je prikupljanje informacija mali zalogaj. Postoje i različiti moduli koji osiguravaju da ne trebate mijenjati već postojeće procese. Možete prikupiti svoje dokumente onako kako ste to dosad radili; jedina je razlika u tome što ćete prikupiti podatke iz dokumenata i odgovoriti na njih ili ih poslati na daljnju obradu mnogo brže nego što ste do sada učinili.

Automatiziranje prihvata podataka omogućuje vašem poslovanju da brže reagira na potrebe vaših klijenata. Također, KCM vam nudi mogućnost automatizacije načina prikupljanja podataka za daljnje postupke. U programu ćete moći postaviti pravila koja će osigurati da će prikupljeni podaci doći u pravu ruku i u odgovarajući sustav.

KCM omogućuje zaposlenicima da rade učinkovitije i lakše. Uklanjanjem ručnih zadataka koji se mogu lako automatizirati, moći ćete se usredotočiti na važnije zadatke.

U tipičnim poslovnim okruženjima, Kyocera Capture Manager pomaže na različite načine:

Financijski direktor

Kao direktor financija, želim da se informacije dobivene na papirnatim dokumentima brzo prerađuju u pozadinski sustav (ERP) poduzeća. Tako mogu donositi važne odluke bolje i brže.
Podaci koji se ispisuju na papirnatim dokumentima često podržavaju podatke koje smo pohranili u ERP sustavima. Jedan od glavnih razloga koji potiče nabavu rješenja za prikupljanje podataka je sposobnost automatskog integriranja podataka iz papirnih dokumenata u ERP ili financijske sustave.

Računovođa

Kao računovođa, želim vidjeti podatke koje svakodnevno primam na računima dobavljača unutar mog financijskog sustava. Na taj način mogu brzo riješiti sva pitanja vezana uz račune.
Podrška kupcima i dobavljačima može se poboljšati bržim pristupom podacima pohranjenima na papirnatim dokumentima ili onima koje ste dobili putem e-maila. Da biste to učinili, obradite ih pomoću rješenja Kyocera Capture Manager i pošaljite ih izravno u svoj financijski sustav.

Tipični poslovni korisnik

Kao zaposlenik želim brzo pronaći informacije u poduzeću kako bih brže obavio svoje zadatke.
Poboljšajte dostupnost poslovnih podataka koji se obično pohranjuju na papiru. Korištenjem Kyocera Capture Manager, svoje dokumente možete pretvoriti u elektroničke slike i zatim ih u strukturiranom formatu usmjeriti u mrežnu pohranu. To će skratiti vrijeme potrebno za pronalaženje poslovnih informacija. Vrijeme potrebno za pronalaženje poslovnog sadržaja možete dodatno smanjiti povezivanjem Kyocera Capture Manager s postojećim ERP, ECM ili financijskim sustavima. Nemojte dopustiti da podaci pohranjeni na različitim mjestima postanu usko grlo za protok i dohvaćanje informacija u vašem poduzeću.

Zdravstveni djelatnik

Kao liječnik, ispisujem puno dokumenata koji moraju biti u skladu s unaprijed instaliranim obrascima u zdravstvenom sustavu. Koristio bih svoje vrijeme produktivnije ako bih mogao automatizirati unos tih dokumenata i informacija u naš sustav upravljanja zdravljem. Ovo će mi dati više vremena da se koncentriramo na pacijente.
Ispunjavanje različitih obrazaca potrebno je za praćenje stanja pacijenta i osiguranje usklađenosti. Uz rješenje Kyocera Capture Manager možete brzo i učinkovito obraditi sve papirnate i elektroničke obrasce, a zatim ih uvesti u medicinski sustav. Osigurajte da su informacije u zdravstvenom sustavu ažurirane i usklađene s odgovarajućim propisima.

Pravni stručnjak

Kao stručnjak koji brine o pravnom aspektu većih ugovora u poduzeću, želio bih urediti ugovore bez ponovnog pretipkavanja cijelog dokumenta.
Kyocera Capture Manager vam omogućuje pretvaranje velikih skeniranih dokumenata u formate, kao što je MS Word, koji se mogu urediti. Time ćete uštedjeti vrijeme koje biste inače potrošili ponovnim unosom cjelokupnog dokumenta; možete samo ispraviti dijelove koji trebaju biti uređeni.

Prodavač na terenu

Kao netko tko redovito obavlja svoj rad na putovanju, izvan ureda, želim voditi evidenciju i poslati potvrdu troškova nastalih na putovanju, što će mi uštedjeti puno problema s izgubljenim parkirnim kartama, računima i sličnim potvrdama.
Mobilna aplikacija Kyocera Mobile Capture (verzija Professional ili Enterprise) pruža mogućnost snimanja računa ili potvrda i slanja potrebnih podataka izravno u sustav potvrde troškovima u poduzeću. Dakle, možete biti sigurni da se neće izgubiti potvrda i da će se troškovi vratiti.


Dodatne informacije

Za više informacija nazovite 01/6185-824 ili pošaljite e-mail na info@xenon-forte.hr.