sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Gama System eDocs 5 – integracija s multifunkcijskim uređajima Kyocera

 

Rješenje za upravljanje dokumentima koje impresionira jednostavnošću

 

Poduzeće Gama System nedavno je lansiralo novu verziju svojega naprednog sustava za upravljanje dokumentima Gama System eDocs 5. Intuitivno softversko sučelje razvijeno je u suradnji sa Xenon forte si koristi se na za multifunkcijskim uređajima Kyocera što korisnicima dodatno pojednostavljuje rad.

Rezultat zajedničkog razvoja je interaktivno rješenje koje odlikuje dvosmjerna komunikacija, omogućavajući na jednoj strani fleksibilan način pohrane i daljnje distribucije dokumenata u skladu s predviđenim tokom dokumenata, a na drugoj strani pristup dokumentima izravno s upravljačke ploče multifunkcijskih uređaja Kyocera.

Rješenje omogućuje:

 • Sveobuhvatnu podršku za skeniranje dokumenata s bilo kojeg mjesta i s bilo kojega novijeg uređaja Kyocera
 • Punu podršku za ispis dokumenata pohranjenih u rješenju Gama Systema eDocs 5
 • Prijavu i autentikaciju korisnika korištenjem ID iskaznice ili PIN kodova
 • Podršku ugrađenim funkcijama Gama Systema eDocs 5
 • Podršku za korisnike Gama Systema eDocs 5, koja se nalazi na internom poslužitelju (On-premise), kao i preko rješenja u oblaku
 • Jednostavno i intuitivno korištenje

 

Gama System eDocs 5

Gama System® eDocs 5 je moderan sustav za upravljanje dokumentima (DMS) za brzo, fleksibilno i učinkovito poslovanje i upravljanje informacijama u svim segmentima poslovanja. Podržava cjelokupni proces upravljanja dokumentima u digitalnom obliku, podržava razne formate elektroničkih i svih vrsta dokumenata.

Rješenje Gama System® eDocs 5 oima jedinstvene karakteristike po kojima se razlikuje od ostalih sličnih proizvoda na tržištu:

 • Jednostavno i intuitivno dizajnirano korisničko sučelje. Jednostavno stvaranje ad hoc radnih tokova.
 • Vlastiti grafički alat za projektiranje procesnih tokova, koji omogućuje jednostavno sastavljanje konfiguriranih tokova rada i obrade dokumenata.
 • Integracija DMS s programom Outlook 
 • Intuitivni alat za grupni rad je integrirani dio rješenja Gama System® eDocs 5.
 • Uska integracija s multifunkcionalnim uređajima Kyocera.

 

Sustav za upravljanje dokumentima Gama System® eDocs 5 nije samo jednostavan za korištenje, nego je i moderan sustav koji osigurava sigurnost i pravnu valjanost dokumenata i koji se automatski primjenjuje na proces izrade i upravljanja dokumentima. Više informacija o rješenju Gama System® eDocs 5 dostupno je na mrežnoj stranici proizvođača.

 

 

Upotreba je zaista jednostavna

S grafičkim alatom za izradu tokova procesa korisnik može prilagoditi način unosa svih vrsta dokumenata u jednostavne rutine. Rješenje olakšava rad i štedi vrijeme, osigurava da se svi dokumenti obrađuju sigurno i u skladu s njihovom namjenom.
 
Korisnik se na zaslonu multifunkcionalnih uređaja Kyocera logira s pomoću ID iskaznice ili unosi svoj PIN na korisničko sučelje multifunkcijskih uređaja Kyocera. U sljedećem koraku može izabrati između ispisa ili skeniranja. 
 
 
 
 
Skeniranje 
 
U poduzeće svakodnevno dolazi niz dokumenata koji moraju biti uneseni u sustav. Ovisno o namjeni, korisnik određuje hoće li dokument biti poslan izravno na sustav upravljanja dokumentima ili će možda biti spremljen samo u privatnoj mapi.
 
 
U slučaju da je potrebna obrada dokumenata, prema vrsti dokumenta bira se unaprijed određeni tok dokumenta. Odabirom određenog postupka, dokument će se dalje prerađivati.nbsp;
 
 
 
Ispis
 
Korisnik može lako ispisati dokumente pohranjene u DMS sustavu eDocs 5. Dokumenti namijenjeni za ispis dostupni su u redu za ispis. Nakon prijave na multifunkcijski uređaj korisnik može odlučiti hoće li ispisati sve dokumente u redu ili će izabrati samo nekoliko.
 
 
Takvim cjelovitim rješenjem za upravljanje dokumentima Gama System eDocs 5 korisnik će sigurno biti zadovoljan. Odlučite kako ga želite koristiti: kao rješenje koje radi na vašem serveru, preko privatnog ili javnog oblaka ili kao uslugu u Microsoft AZURE.
 
 
Za više informacija, nazovite 01/6185-824  ili pošaljite e-mail na info@xenon-forte.hr.
 

 

Xenon forte d.o.o.

   STRATEŠKI PARTNER»Integracija multifunkcijskih uređaja Kyocera s DMS i ERP sustavima od strateškog je značaja za naše poduzeće, jer na taj način multifunkcijski uređaji dobivaju potpuno novu ulogu u poslovnim sustavima, omogućavajući mnoge korisne napredne usluge.
Upotrebom Kyocera hibridne platforme za razvoj naprednih poslovnih rješenja HyPAS koja preoblikuje multifunkcijski uređaj u poslovni alat, dosegnuli smo cjelovitu potporu ugrađenim funkcijama Gama System eDocs 5 a time i pristup dokumentima izravno s upravljačke ploče multifunkcijskih uređaja Kyocera.
Time rješenje Gama System eDocs 5, koje već u svojem dizajnu stavlja naglasak na korisnika, postaje čak i lakše za korištenje.«

Matjaž Fortič, izvršni direktor u poduzeću Xenon forte d.o.o..

Dodatne informacije

Za više informacija nazovite 01/6185-824 ili pošaljite e-mail na info@xenon-forte.hr.

»Pri razvoju najnovije verzije rješenja Gama System eDocs nas je, osim želje da stvorimo proizvod vrhunskih performansi kakve su bile i kod ranije verzije eDocs 4.1, prije svega vodila potreba za pristupačnosti korisniku i jednostavnosti upotrebe. . Prve reakcije potvrđuju da smo daleko premašili želje i očekivanja naših kupaca.Nova generacija DMS rješenja donosi napredne funkcionalnosti i koncept za koji mislimo da je korak naprijed u odnosu na standardna DMS rješenja«

Marko Šobota, generalni direktor poduzeća Gama System.