sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME
Search

Zašto je Kyocera ušla u područje produkcijskog tiska?


Stručnjak za hardver Marcel Ebbenhorst objašnjava zašto je TASKalfa Pro 15000c najnovija Kyocerina inovacija.

image


Naša se industrija brzo razvija i kako se svijet okreće digitalnome ljudi koriste pisače sve manje, kako u privatnom tako i u profesionalnom životu. Suvremene tehnologije omogućile su nam rad gotovo bez upotrebe papira, od potpisivanja ugovora do ukrcavanja u avione. Globalno tržište tiska je u opadanju i industrija se više ne može oslanjati na uredske i kućne uređaje za rast. Na zasićenom tržištu malo je prostora za inovacije.

Međutim, u Kyoceri se ne bojimo izazova i prepoznali smo nove mogućnosti u promjenjivom tržištu. Naša organizacija trenutno radi na vlastitoj transformaciji jer se fokusiramo na sveobuhvatna rješenja za dokumente i na savjetodavni pristup koji uključuje najbolji hardver, softver i usluge. Ažurirani razvojni plan osigurat će stalni uspjeh kompanije u narednim desetljećima. Novi pogled na svijet ogleda se u identitetu novog branda, koji našoj organizaciji nudi veći osjećaj pripadnosti i globalnog jedinstva, jača naš brand i cjelokupnoj korporaciji daje vidljivost.

Prepoznavanje mogućnosti za rast

S novim poslovnim pristupom, hardverska industrija je u središtu Kyocerinog razvoja. Inkjet tehnologija mijenja produkcijski tisak. Smithers Pira predviđa da će do 2023. godine i kasnije to biti pokretačka snaga rasta digitalnog tiska. Dramatični porast inkjet pisača može se pripisati nekoliko ključnih čimbenika, uključujući jedinstveni skup funkcionalnosti i promjenu potrošačkih trendova.

Inkjet kombinira prednosti digitalne tehnologije, poput brze obrade i ispisa varijabilnih podataka, s velikim kapacitetom offset tiskarskih strojeva. To korisnicima omogućuje stvaranje prilagođenog sadržaja u velikim serijama dok je sadržaj još uvijek aktualan, što je važno u mnogim industrijama koje žele poboljšati korisničko iskustvo.

Zadovoljstvo kupaca uvijek je bilo prioritet u kompanijama, a današnji su potrošači zahtjevniji nego ikad. U digitalnom dobu više se neće slagati s općim ili zastarjelim sadržajem. Zahvaljujući tehnologiji tintnih boja sada je moguće postići relevantnost sadržaja i personalizaciju na papiru, čak i prilikom ispisa velikih količina dokumenata.

Bogata iskustva

U Kyoceri se možemo pohvaliti s više od 60 godina iskustva i dokazane kvalitete u tiskarskoj industriji. Naši multifunkcijski uređaji i pisači dobili su brojne nagrade za učinkovitost, pouzdanost i minimalan utjecaj na okoliš. Zbog toga smo ponosni na svoj rad, koji nas ispunjava i usmjerava u daljnji razvoj. Gledajući u budućnost, želimo uložiti svoje znanje i iskustvo stečeno posljednjih desetljeća u širenje portfelja novim rješenjima. Inkjet nije potpuno nova tehnologija za nas, jer već imamo veliko iskustvo u proizvodnji tintnih glava. Naše su komponente često ugrađene u uređaje naših konkurenata, što potvrđuje ugled koji uživamo u ovom specijaliziranom dijelu tržišta.

Sada je vrijeme za predstavljanje vlastitog velikog uređaja za serijski tisak. Imamo komponente i stručnost kako bismo napravili vlastiti inkjet pisač koji će uzdrmati tržišni segment. Tiskarama su potrebni uređaji koji će moći povećati produktivnost i pouzdanost - značajke koje se smatraju sinonimom za marku Kyocera. Stoga smo sigurni da TASKalfa Pro 15000c neće razočarati.

Pogledajmo bliže

U pogledu produktivnosti, TASKalfa Pro 15000c je među najboljima. Uložili smo velike napore da razvijemo uređaj što je brže moguće i više smo nego zadovoljni rezultatima. S vremenom zagrijavanja od samo 60 sekundi, jedan je od najbržih u industriji. Ovo ostavlja korisnicima više vremena za ispis. Kad se stroj zagrijava, potrebno je samo 5,5 sekundi za ispis prve kopije i ispis pri brzini od 150 A4 stranica u minuti. Naš prvijenac može ispisati 1.000.000 otisaka mjesečno za istu cijenu po ispisanoj stranici.

Uvijek možete računati na Kyocera proizvode. Inkjet uređaji obično imaju manje pokretnih dijelova od pisača koji koriste toner. TASKalfa Pro 15000c je dizajnirana da zahtijeva malo održavanja. Kao rezultat toga, vjerojatnost kvara ili zaglavljenja papira značajno se smanjuje. Štoviše, ako se bilo koja komponenta pokvari, to je lako popraviti. Neke je uređaje teško popraviti bez uklanjanja i zamjene mnoštva drugih komponenti. Na Kyocera pisačima zamijenite samo neispravni dio, što pruža velike izravne uštede i smanjuje mogućnost kvara sustava.


image


Ostajemo vjerni svojim korijenima

Filozofija Kyocere, kako je istaknuo osnivač dr. Kazua Inamori, nastavlja s definiranjem naših napora. Kroz našu dugu povijest uvijek smo težili da činimo dobro. Za tehnološku tvrtku to znači inovaciju za stvaranje sve učinkovitijih i pametnijih uređaja. Zato svakodnevno nastojimo poboljšati svoju ponudu proizvoda i tehnologija. Svako novo otkriće ili iskustvo nas obogaćuje i predstavlja alat za učenje kako dalje rasti i raditi bolje.

Naša svrha je jasna. Kyocera ulazi u industriju produkcijskog tiska. Vidimo priliku za napredak koji ne možemo zanemariti, a kao stručnjaci na ovom području, mi smo odgovorni za razmjenu iskustava i stručnosti za stvaranje boljeg društva. TASKalfa Pro 15000c predstavlja naš doprinos inkjet revoluciji koja će u narednim godinama promijeniti izgled produkcijskog tiska.


image

Produkcijski tisak

Kliknite za više informacija o Inkjet produkcijskom tisku i TASKalfa Pro 15000c.

Više informacija

REVOLUCIJA U BRZOM ISPISU

U digitalnom okruženju sve više dobivaju na značaju pisači temeljeni na Inkjet tehnologiji jer se mogu koristiti za ispis velikih količina otisaka po povoljnijoj cijeni.
image

Inkjet je budućnost

Preuzmite našu e-knjigu i pogledajte kako tehnologija inkjet pisača mijenja tisak velikih serija.

Više informacija

INKJET TEHNOLOGIJA MIJENJA ISPIS

Izuzetno brzi inkjet uređaji poput TASKalfa 15000c Pro sada mogu ispisati velike serije nevjerojatnim brzinama. Preuzmite e-knjigu i saznajte više.
image

TASKalfa PRO 15000c

Kliknite za prijenos brošure.

Prenos ->

NAŠ PRVI INKJET UREĐAJ ZA TISAK VELIKIH SERIJA

Kyocerin prvijenac donosi brzinu, pouzdanost i pristupačnost. Njime možete mjesečno ispisati do milijun A4 otisaka i opremiti ih različitim podacima.
image

Infografika

Kliknite za pregled infografike o Inkjet tehnologiji i njenoj upotrebi u produkcijskom tisku.

Prenos ->

PERSONALIZACIJA I PRILAGODLJIVOST

Inkjet tehnologija omogućava brzi ispis večih količina. U kombinaciji s mogućnostima personalizacije, korisniku daje veliku slobodu pri kreiranju komunikacijskih poruka.

O nama

XENON FORTE - ZAGREB d.o.o.
Slavonska avenija 24/6,
10 000 Zagreb
Tel.:  +385 1 6185-824
Fax.: +385 1 6185-825
info@xenon-forte.hr

Poslovnica Split:
Slavonska 15,
21 000 Split
Tel.: +385 21 271-936
Fax.: +385 21 379-199
split@xenon-forte.hr
www.xenon-forte.hr

Xenon forte grupa

Grupa poduzeća Xenon forte d.o.o (Ljubljana, Zagreb, Podgorica i Sarajevo) brine o marketingu, tehničkoj podršci i distribuciji proizvoda Kyocera, Synology, Trodat, KAI i Mede8er na području Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, te Crne Gore. 

www.xenon-forte.si
www.xenon-forte.hr
www.xenon-forte.me
www.xenon-forte.ba

Gdje smo

 

Za veći prikaz karte kliknite ovdje

Copyright 2022 by XENON FORTE d.o.o. Uvjeti korištenja Privacy Statement
Back To Top