sl-SIen-GBhr-HRsr-Latn-ME
Search

 

Produkcijski tisak:

Inkjet je budućnost


Preuzmite e-knjigu i pogledajte kako Inkjet tehnologija mijenja ispis većih serija.

image


Brzi digitalni inkjet uređaji izmijenili su pravila na području produkcijskog ispisa. Kako će reagirati tiskarska industrija?

Tisak i dalje igra ključnu ulogu u mnogim industrijama, od zdravstva i obrazovanja do bankarstva i osiguranja. Unatoč porastu digitalnih medija, papir i dalje ima veliku reputaciju. Mnogi radije čitaju knjigu koju mogu držati u rukama i iskusiti s više osjetila, a isto vrijedi i za marketinške materijale. Čak i oni koji su odrasli u digitalnom dobu bolje reagiraju na papir nego na digitalne podražaje, tako da će ispis ostati dio komunikacijskih strategija mnogih poduzeća u bliskoj budućnosti.

Ono što stvarno razlikuje inkjet pisače od konkurencije je njihova fleksibilnost. Digitalni pisači se obično koriste za ispis manjih serija, jer ispis postaje izuzetno skup kada dostigne određenu razinu. Ali inkjet pisači su premašili ovu granicu - prednosti digitalne tehnologije korištene kod malih serija sada donose veće serije. To znači učinkovitost i napredne mogućnosti personalizacije koje omogućuju poduzećima da ispisuju serije svih veličina po pristupačnoj cijeni. Mogućnost prilagođavanja promjenama potražnje pisačima pruža značajnu konkurentsku prednost.

U isto vrijeme, mogućnost ispisa kratkih serija znači da korisnici više nisu prisiljeni birati skupa hibridna rješenja koja uključuju unaprijed ispisane predloške. Poduzeća na taj način štede novac na outsourcingu tiskarske djelatnosti, kao i na prijevozu i spremanju unaprijed ispisanih predložaka. Inkjet također pomaže u sprječavanju prekomjerne proizvodnje, smanjuje otpad i štedi vrijeme, novac i materijale. Zahvaljujući uloženom naporu na ograničavanju otpada i odgovornom odnosu prema okolišu poduzeća se s pravom mogu predstaviti kao ekološki prihvatljiva i tako se razlikovati od konkurencije na sve ograničenijim i konkurentnijim tržištima.

Inkjet tehnologija djeluje kao pokretač rasta, nudeći idealnu kombinaciju funkcionalnosti i iskorištavajući važnost ispisa, što zadržava svoje mjesto i u digitalnom svijetu. Visokokvalitetni ispis na zahtjev pomaže marketinškim timovima na mnogo načina. Između ostalog, omogućava im da prikupljene podatke upotrebe za prilagođavanje svog sadržaja, omogućavajući im učinkovitiji pristup novim ili postojećim korisnicima.

Budući da je, prema nekim istraživanjima, tiskani tekst ljudskom mozgu lakši za čitanje i razumijevanje nego tekst u digitalnom obliku, vrlo je vjerojatno da će slanje promotivnih i komunikacijskih materijala u papirnatom obliku privući pažnju ljudi i potaknuti čitatelje da kupuju ili uspostave poslovni odnos. Inkjet tehnologija s mogućnosti personalizacije je za marketinške odjele skriveno oružje jer vam omogućuje koordiniranje oglašivačkih aktivnosti, pametnom kombinacijom svih funkcija koje nude tiskani i digitalni mediji za učinkovitu komunikaciju te povrat ulaganja.

Preuzmite e-knjigu za više informacija:Unošenjem vašeg imena i adrese e-pošte prihvaćate da je Xenon forte – Zagreb d.o.o. pohranjuje vaše podatke te da vas informira o vijestima, rješenjima, proizvodima, događajima i kampanjama koje provodimo. Korisnik se može u bilo kojem trenutku odjaviti s popisa klikom na istaknutu vezu odjave na dnu svake poruke. 

U poduzeću Xenon forte - Zagreb d.o.o. su svi dani osobni podaci pažljivo zaštićeni u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZZOP) i Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR). 

Više informacija o zaštiti podataka -->


image

Produkcijski tisak

Kliknite za više informacija o Inkjet produkcijskom tisku i TASKalfa Pro 15000c.

Više informacija

REVOLUCIJA U BRZOM ISPISU

U digitalnom okruženju sve više dobivaju na značaju pisači temeljeni na Inkjet tehnologiji jer se mogu koristiti za ispis velikih količina otisaka po povoljnijoj cijeni.
image

Prilika za rast

Pročitajte više o motivima iza odluke tvrtke da uvede svoj vlastiti uređaj za ispis velikih serija.

Više informacija

ZAŠTO JE KYOCERA UŠLA U PODRUČJE PRODUKCIJSKOG TISKA?

Stručnjak za strojnu opremu Marcel Ebbenhorst objašnjava zašto je TASKalfa Pro 15000c najnovija Kyocerova inovacija.
image

TASKalfa PRO 15000c

Kliknite za prijenos brošure.

Prenos ->

NAŠ PRVI INKJET UREĐAJ ZA TISAK VELIKIH SERIJA

Kyocerin prvijenac donosi brzinu, pouzdanost i pristupačnost. Njime možete mjesečno ispisati do milijun A4 otisaka i opremiti ih različitim podacima.
image

Infografika

Kliknite za pregled infografike o Inkjet tehnologiji i njenoj upotrebi u produkcijskom tisku.

Prenos ->

PERSONALIZACIJA I PRILAGODLJIVOST

Inkjet tehnologija omogućava brzi ispis večih količina. U kombinaciji s mogućnostima personalizacije, korisniku daje veliku slobodu pri kreiranju komunikacijskih poruka.

   

O nama

XENON FORTE - ZAGREB d.o.o.
Slavonska avenija 24/6,
10 000 Zagreb
Tel.:  +385 1 6185-824
Fax.: +385 1 6185-825
info@xenon-forte.hr

Poslovnica Split:
Slavonska 15,
21 000 Split
Tel.: +385 21 271-936
Fax.: +385 21 379-199
split@xenon-forte.hr
www.xenon-forte.hr

Xenon forte grupa

Grupa poduzeća Xenon forte d.o.o (Ljubljana, Zagreb, Podgorica i Sarajevo) brine o marketingu, tehničkoj podršci i distribuciji proizvoda Kyocera, Synology, Trodat, KAI i Mede8er na području Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, te Crne Gore. 

www.xenon-forte.si
www.xenon-forte.hr
www.xenon-forte.me
www.xenon-forte.ba

Gdje smo

 

Za veći prikaz karte kliknite ovdje

Copyright 2022 by XENON FORTE d.o.o. Uvjeti korištenja Privacy Statement
Back To Top