sl-SIen-GBhr-HRhr-BA

DMS NA UREĐAJIMA KYOCERA

Integracija rješenja za upravljanje dokumentima Gama System eDocs 5 s multifunkcijskim uređajima KYOCERA

Nova verzija rješenja Gama System eDocs 5 je moderan sustav za upravljanje dokumentima (DMS) za brzo, fleksibilno i učinkovito poslovanje i upravljanje informacijama u svim segmentima poslovanja.

U suradnji s poduzećem Xenon forte razvijeno je intuitivno softversko sučelje za multifunkcijske uređaje Kyocera, korisničko rješenje koje pojednostavnjuje rad. Odlikuje ga dvosmjerna komunikacija između multifunkcijskog uređaja i DMS aplikacije.
  

 Više informacija  

MAKSIMALNO ISKORISTITE A4 FORMAT!

Novi uređaji su opremljeni sa svim mogućnostima naših uređaja A3 formata - ali na A4 formatu!

Novi uređaji Kyocera TASKalfa 406ci, 356ci ii 306ci se mogu pohvaliti brzinama ispisa od 40/35/30 stranica u minuti i visokom rezolucijom ispisa do 1200 dpi.

Kapacitet ladice za papir je do 3.100 listova, postoji opcija dvostranog ispisa, skeniranja i faksiranja, kao i sveobuhvatan skup mogućnosti obrade dokumenata.

Osim funkcionalnosti koje su usporedive s A3 uređajima, nova serija ima i nižu cijenu troškova.

 Više informacija  

SMANJITE TROŠKOVE UPRAVLJANJA DOKUMENTIMA

Bez obzira na veličinu poduzeća, optimizacija upravljanja dokumentima predstavlja neograničen izvor uštede. Prednosti su očite, a smanjenje troškova je moguće i izmjeriti:

  • 30% smanjenje prosječne cijene otiska*.
  • Poboljšani procesi i povećana produktivnost zaposlenika.
  • Zaštita vrijednih podataka tijekom cijelog procesa i jamčena sigurnost dokumenata.
  • 60% niža prosječna količina emisije ugljika*.

* Vir: Photizo Group

 Više informacija  

SEDAM NOVIH VRHUNSKIH A4 UREĐAJA U BOJI

Osobine koje smo očekivali od A3 uređaja!
Nova A4 serija uređaja u bojije idealna za korištenje u radnim skupinama koje trebaju napredno upravljanje bojom ispisa, veliki izbor medija od A6 do A4 i najnižu cijenu po ispisanoj stranici.
  
Pisači i multifunkcijski uređaji sa tihim radom i manjom potrošnjom energije.

Jednostavno im dodajte i do pet ladica za papir i istovremeno upotrebljavajte različite dimenzije i debljinu papira do 220 g.

Pronađite više informacija o novim uređajima na našoj mikro stranici:

 Pregled mikrostranice   

TÜV Rheinland test tonera za Kyocerine pisače

Testiranje TÜV organizacije pokazalo je da je kvaliteta ispisa s izvornim Kyocerinim tonerima pouzdanija od tonera drugih ponuditelja.

  • Dosljedan ispis u boji tijekom cijelog životnog ciklusa tonera te vidno bolji intenzitet boje.
  • Utvrđeno je da su toneri drugih ponuditelja ispisali devet puta više neupotrebljivih ispisa te imaju nižu razinu postojanosti ispisa i znatno veći broj pogrešaka kod ispisa.
  • Fotografije ispisane s B tonerima su bile vidno izblijeđene nakon otprilike 5000 ispisa.
  • Toneri drugih ponuditelja proizvedu do 73 posto više otpadnog materijala.

 

 Rezultati testiranja   

Novice

19. travnja 2016

Synology je predstavio Surveillance Station 7.2

Uz najnoviju verziju softvera za kontrolu, Synology pruža podršku za I/O module, siguran sustav središnjeg upravljanja (CMS) i upozorenja za sučelje Live View. Prednost rješenja Surveillance Station 7.2 je rastuća svestranost i sposobnost da se prilagodi različitim postavkama sustava za kontrolu, bez obzira na njegovu veličinu.

12. travnja 2016

Synology je predstavio DS416slim

Ogromni potencijal u malom pakiranju

Synology DiskStation DS416slim je NAS server sa četiri utora za diskove. U to je moguće umetnuti do četiri 2,5-inčna tvrda diska ukupnog kapaciteta do 8TB prostora. Dizajniran je za kućne i profesionalne korisnike koji trebaju kompaktno, štedljivo i lako prenosivo rješenje za pohranu podataka.

7. travnja 2016

BLI preporučuje KYOCERA TASKalfu 406ci

KYOCERA Document Solutions, jedna od vodećih tvrtki u području rješenja za upravljanje dokumentima, je na ispitivanju testnog laboratorija Buyers Lab (BLI) nagrađena kao "Highly Recommended" i "Highly Reliable" za multifunkcijski uređaj Kyocera TASKalfa 406ci. 

4. travnja 2016

IDC je uvrstio Kyoceru među glavne igrače

Korporacija Kyocera Document Solutions, jedan od vodećih pružatelja rješenja za obradu dokumenata i sustava za upravljanje dokumentima, objavila je da ju je istraživačka kuća IDC u svojoj studiji MarketScape: Usluge za upravljanje tokovima dokumenata 2015*, koja je provedena na području SAD-a, zapadne Europe i Azije/Pacifika, predstavila kao jednog od najvažnijih ponuđača usluga (Major Player) na ovom području.

1. travnja 2016

Synology je objavio službeni izlaz DiskStation Manager 6.0

Redefinirajte cijelo poslovanje alatima za sudjelovanje u privatnom cloudu, održavanjem sustava koje neće prekidati rad i načinom za brzi oporavak sustava nakon prekida rada koje djeluje i na razini velikih organizacija

Synology DSM 6.0 mogu besplatno skinuti korisnici koji imaju DiskStation, Rackstation ili Embedded DataStation serije 11 ili novije

RSS