Avtoriziran distributer za Kyocera
 ONLINE KATALOG
 DODATNE INFORMACIJE
 KYOCERA
 PREUZIMANJE DATOTEKA
 IZRAČUN TROŠKOVA
       

 

 Akcija TASKalfa 3010i
       

TASKalfa 3010i MFP mono
(30 ppm, print/copy/scan, duplex, mreža, ladica 2x500 listova)

 

+ DP-773 (automatski uvlakač 50 listova)

+ CB-811 (metalno postolje)

+ TK-7105 (toner 20.000 str. pri 5% pokrivenosti)

 

Akcijska cijena do isteka zaliha: 16.890,00Kn + PDV

 AKCIJA TASKalfa 2551ci
       

Akcija KYOCERA TASKalfa 2551ci

Iznimne mogućnosti i kvaliteta za iznimno povoljnu cijenu

 

 Ponuda uključuje:

- Višenamjenski A3 uređaj TASKalfa 2551ci

- Automatski dvostrani uvlakač dokumenata DP773

- Metalno postolje s kotačićima i prostorom za pohranu CB811

 Akcijska cijena za komplet: 15.390,00Kn + PDV

Akcijska cijena za najam: 402,50Kn mjesečno (ugovor na 48 mjeseci) + PDV

Prema uvjetima  Leasinga

 

 

Budite bez brige! Jamstvo u trajanju od 48 mjeseci uključeno u cijenu!

Preporučamo vam i sklapanje ugovora o održavanju za cijelo vrijeme trajanja ugovora.

Ugovor o održavanju uključuje:
- instalaciju i konfiguraciju uređaja
- redovito održavanje
- sav potrošni materijal osim papira

 

Kyocera TASKalfa 2551ci

- niska potrošnja električne energije (58% niža od predhodnika TASKalfe 2550ci)
- veliki zaslon u boji osjetljiv na dodir omogućuje jednostavnu uporabu
- podrška za AirPrint
- programska platforma HyPAS omogućuje prilagodbu uređaja
- servisni interval 200.000 stranica
- ekološki savjestan (nagrade EnergyStar 2.0 i Blue Angel)
 
Akcija traje do isteka zaliha!!!
Za više informacija kontaktirajte nas na 01/6185-824 ili na naš e-mail info@xenon-forte.hr
 Akcija
       

Kyocera FS-6525MFP - Najbolji omjer cijene i mogućnosti u svojoj klasi! 

A3 višenamjenski uređaj (print, kopiranje, skeniranje u boji i opcijski fax)
 

Akcijska cijena: 7.990,00 Kn

Redovna prodajna cijena: 14.900,00 Kn
(Cijene ne uključuju PDV)
 
 

 

 Microsite
       

MIKROSITE NA HRVATSKOM

Mikrosite namjenjen predstavljanju najnovijih crno-bijelih A4 višenamjenskih uređaja Kyocera ECOSYS preveden je na hrvatski jezik. Možete ga pogledati na http://cro.kyocera-ecosys-allrounder.eu/index.php.

Ove svestrane univerzalce odlikuju:

  • Niski troškovi vlasništva (TCO)
  • Među najučinkovitijim A4 uređajima na tržištu
  • Jednostavna upotreba
  • Bogat set dodatnih mogućnosti
  • Sigurnost dokumenata i nadzor uporabe

 

 Reddot za Kyocerine noževe
Skrči       
Proizvodi koji su smisleno oblikovani do zadnjeg detalja: Kyocerini keramički noževi dobili nagradu Red Dot
 
U jakoj je konkurenciji žiri za najprestižniju njemačku dizajnersku nagradu najviše impresionirala serija keramičkih noževa japanskog proizvođača Kyocera.
Glavna vodilja pri dodjeli nagrada Red Dot za izniman dizajn je u "traženju perfekcije" koje ih je ove godine dovelo do Kyocere. Red Dot, oznaka kvalitete, za kojom žude proizvođači i dizajneri proizvoda, dodjeljena je za "dobro osmišljen i inovativan proizvod".
Serija keramičkih noževa iz Kyocere pobjedila je u konkurenciji preko 5.000 proizvoda 1.900 proizvođača iz 53 zemlje. I to iz opravdanih razloga: njihov konceptualni dizajn i izrada dobili su inspiraciju u tradicionalnim majstorima japanskih obrta i odražavaju kulturnu baštinu zemlje izlazećeg sunca. Kyocerini nagrađeni noževi ujedinjuju potpunu funkcionalnost i senzibilitet dizajna, što je dovelo svaki detalj do savršenstva. Rezultat povezivanja "high-tech" i proizvodnih standarda u Kyoceri doveli su do izrade ovih bezvremenskih estetski oblikovanih keramičkih noževa.
Elegantne oštrice izrađene su od ručno obrađene crne cirkon keramike, dok su drške ručno izrađene iz Pakka drveta koje je nakon toga ukrašeno s umetcima od nehrđajućeg čelika.Ovi iznimno prilagodljivi nehrđajući noževi su ekstremno oštri, laki kao pero, a zaslugom izuzetne tvrdoće materijala i iznimno izdržljivi.
Kyocera keramičke noževe proizvodi već više od 30 godina i dosad ih je prodala preko 10 milijuna po cijelom svijetu.
"Nagrada Red Dot nije samo priznanje izuzetnom dizajnu naših keramičkih noževa, nego također naglašava i najviše tehnološke standarde našeg proizvodnog procesa i preciznost izrade naših proizvoda. Nagradu cijenimo tim više jer je ovo godine dobivena u iznimno jakoj konkurenciji i iznimno visokoj razini prijavljenih proizvoda", rekao je nakon dobivanja nagrade Rafael Schröer, direktor tvrtke Kyocera v Njemačkoj.
Znak kvalitete prepoznat u cijelom svijetu dodjeljen je 07. srpnja 2014. godine na gala Red Dot priredbi, a Kyocerini su noževi dobili i dodatnu čast da budu postavljeni kao eksponati u muzeju Red Dot dizajna u njemačkom Essenu.
 
Za više informacija o Kyoceri posjetite stranice www.kyocera.eu.
 Od sada 5 godina jamstva na Synology XS
Skrči       

Synology produžuje jamstvo za modele XS in XS+ serije na 5 godina

 
Synology Inc. je objavio produženje jamstva za modele NAS-ova serija XS i XS+. Produženje trenutno vrijedi za modele RS10613xs+, RS3614xs+, RS3614xs, RS3614RPxs, RX1213sas, RX1214 i RX1214RP. Petogodišnje jamstvo, koje uključuje punu tehničku podršku i popravak ili zamjenu neispravnih dijelova, osigurava tvrtkama najveću vrijednost za uloženo.
 
"Kako pohrana podataka danas predstavlja osnovu uspješnog poslovanja, želimo našim klijentima dokazati da Synology u potpunosti stoji iza svojih proizvoda koje su kupili." izjavio je Rosiel Lee, direktor prodaje i marketinga u trvrtci Synology Inc. "S petogodišnjim jamstvom želimo pokazati bezuvjetnu predanost i povjerenje u naše proizvode koje odlikuje izuzetna kvaliteta i pouzdanost".
 
Nova jamstvena politika vrijedi u cijelom svijetu od 17.06.2014. Za sve spomenute modele kupljene prije ovog datuma jamstvo će se automatski produžiti na ukupno trajanje od 5 godina. Više informacija možete dobiti na stranici http://www.synology.com/support/five_year_warranty.
 Kyocera ECOSYS
       
Novi način označavanja uređaja Kyocera ECOSYS
 
S početkom godine Kyocera Document Solutions uvela je novo označavanje svojih modela iz serije FS. Svi će novi modeli nosili ime ECOSYS.
 
Primjer: 
ECOSYS P3040cidn - gdje P znači Printer 
ECOSYS M3040cidn – gdje M znači MFP (Višenamjenski uređaj)
 
Prva znamenka označava kategoriju, druga nadogradnju kategorije, a treća i četvrta brzinu c/b ispisa. Slovne oznake iza broja znače "c" - colour (boja), "i" - HyPAS, "d" - duplex (dvostrani ispis) i "n" - network (mrežno sučelje)
 
 Kyocera
       

KYOCERA TASKalfa 2551ci, 3010i i 3510i - novi višenamjenski A3 uređaji

 
Kyocera Document Solutions predstavila je tri nova višenamjenska A3 uređaja iz serije TASKalfa. Namijenjene su malim do srednje velikim radnim skupinama koje imaju potrebe za mjesečnim ispisom između 2 i 7 tisuća stranica.
 
Glavni noviteti su 52% niža ukupna potrošnja električne energije, novi "multitouch" zaslon u boji, mogućnost OCR skeniranja u PDF i pristup do HyPAS-a (Hibridna platforma za razvoj naprednih rješenja) koji ove uređaje transformira u prilagodljiv alat, a što je do sada bilo dostupno isključivo radnim skupinama u velikim tvrtkama. Opremljene su s tri različita uvlakača različitih cjenovnih razreda i dva različita finišera s funkcijom klamanja.
 
Uređaji su već dostupni u Hrvatskoj.
 Synology NAS
       
Synology obnavlja ponudu svojih uređaja za mrežnu pohranu podataka (NAS) 
 
Novi modeli koji ovu jesen stižu na tržište u oznaci modela završavaju brojem 14 (npr. DS214). Svi se odlikuju poboljšanom brzinom prijenosa podataka, jednostavnom instalacijom, većom učinkovitosti i prilagodljivosti. Obnavljaju se modeli u svim segmentima, a naručiti ih možete već danas.
 
 
 
 
 BLI Test Lab preporuča FS-4100DN
       

Pisač Kyocera FS-4100DN testiran je u laboratoriju Buyers Laboratory Inc. (BLI) i osvoijio priznanje '‘Highly Recommended’'.
 
U dva mjeseca testiranja, uključujući ispitivanja izdržljivosti od 100.000 kopija, pisač Kyocera FS-4100DN se pokazao u izvrsnom izdanju. Ocjena BLI-a je da je Ecosys jednobojni pisač sa brzinom od 45 stranica u minuti, vrlo pouzdan i učinkovit, te nudi nisku cijenu ispisanih stranica i jednostavan za korištenje. Zato su mu i dodijelili nagradu "Highly Recommended". Ovaj model pisača se preporuča za korištenje u srednjim i velikim radnim skupinama s mjesečnom potrošnjom do 8.000 stranica.

Cjelovito izvješće o ispitivanju (na engleskom jeziku) mogu se naći na web stranici BLI testa.

Kliknite ovdje za cjeloviti opis pisača

 TÜV Rheinland testirao tonere za Kyocerine pisače
       

Testiranje tvrtke TÜV pokazalo je da je kakvoća ispisa s originalnim Kyocerinim tonerima pouzdanija nego s tonerima drugih proizvođača. Kyocerini toneri jamčili su dosljednost ispisa u boji tijekom cijelog vijeka spremnika tonera uz vidno bolji intenzitet boja. Uz to, toneri drugih proizvođača imali su devet puta veći broj neupotrebljivih ispisa te manji stupanj ravnomjernosti ispisa i osjetno veći broj pogrešaka pri ispisu. Fotografije ispisane tonerima B vidno su izblijedjele nakon približno 5000 ispisa.

Pri provjeri pouzdanosti u TÜV-u su ustanovili da Kyocerini originalni toner nije uzrokovao nijedan zastoj rada pisača, dok je toner C oštetio razvojne jedinice na dva pisača. Za razliku od dva spremnika tonera A i jednog tonera B, Kyocerini toneri nisu zabilježili nijedan slučaj istjecanja boje. Toneri drugih proizvođača napravili su do 73 posto više otpadnog materijala, a 65 kutija (od 69) tonera A nije sadržavalo kutijicu za potrošeni toner.

Opširnije >>>

Rezultati testiranja (engl. verzija) >>>

 

 Već šesta generacija Kyocera ECOSYS pisača
       

Kyocera je predstavila novu liniju pisača formata A4, koji mogu ispisivati s brzinama od 40 do 60 stranica u minuti. Novi modeli pisača – FS-4300DN, FS-4200DN, FS-4100DN, FS-2100DN i FS-2100D – odlikuju se vrlo niskom tipičnom potrošnjom električne energije (Typical Electricity Consumption, TEC) i najnižim dodatnim troškovima ispisa u svojoj klasi. Svi su standardno opremljeni dugovječnim komponentama, kao što je ispisni bubanj, pomoću kojeg modeli FS-4300DN, FS-4200DN i FS-4100DN mogu ispisati čak 500 000 stranica bez zamjene.

 

Dobavljivost pete i šeste generacije pisača, provjerite u odjelu prodaje.

Više >>>

 

 HD TELEVIZIJA objavila recenziju MED1000X3D
       

Proteklih godina tvrtka Sanji Electronics uspješno konkurira na tržištu linijskih multimedijalnih reproduktora svojom Mede8er linijom proizvoda. Kombinacijom solidnih performansi, dobro odrađenog sučelja i kvalitetnom podrškom kompanija je uspjela razviti veliku zajednicu korisnika u mnogim zemljama, pa tako i u Hrvatskoj gdje su Mede8er proizvodi i dodaci prodani u tisućama primjeraka.

 

Mede8er MED1000X3D najnoviji je član uspješne obitelji multimedijalnih reproduktora koja u odnosu na starije linije donosi mnoge novosti, posebice u vidu dizajna i podrške za aktualne formate, stoga provjerimo zajedno  kakvo korisničko iskustvo i performanse donosi.

Detaljna recenzija >>>

Više >>>

 Detaljna recenzija Mede8er MED1000X3D
       

Portal HDPortal.hr obavio je detaljnu recenziju novog modela Mede8er MED1000X3D! Neke značajke:

- Referentna kvaliteta 2D te 3D 720p i 1080p signala

- Podržana reprodukcija svih popularnih video i audio formata

- Referentna podrška za surround sound

- Podržan Ethernet bez Ethernet kabla putem HDMI 1.4 Ethernet kabla i HDMI 1.4 kompatibilnih 3D AV receivera

- Nečujan

- Sjajna cijena

Detaljan test >>>

Nagrada >>>

Više >>>

 Kyocera Document Solutions zlatni sponzor Sarajevskog filmskog festivala 2012.
       

Tvrtka Kyocera Document Solutions potpisala je ugovor o zlatnom sponzorstvu Sarajevskog filmskog festivala (6. – 14. srpnja 2012). Ugovor je potpisan prilikom predstavljanja ovogodišnjeg festivala u sarajevskom kinu Meeting Point Café & Cinema, u organizaciji tvrtke Xenon forte, regionalnog predstavnika tvrtke Kyocera Document Solutions.

Sarajevski filmski festival najveći je filmski festival na Balkanu i jedan od većih u Europi. Utemeljen je za opsade Sarajeva 1995. godine te svake godine u gradu okuplja međunarodne i domaće slavne osobe. Na ovogodišnjem će festivalu biti prikazano više od 220 filmova, a organizatori očekuju približno 100.000 posjetitelja, uključujući 2500 akreditiranih gostiju.

Više...

 BLI Winter Pick priznanja
       

Buyers Laboratory LCC (BLI), vodeći ponuđač podataka o proizvodima za upravljanje dokumentima, mnogim je Kyocerinim uređajima zbog njihove izuzetne vrijednosti, učinkovitosti i funkcija dodijelila nagradu Pick za zimu 2012.

Nagrađeni su višenamjenski uređaji u boji TASKalfa 7550ci, TASKalfa 6550ci i TASKalfa 4550ci te višenamjenski pisač u boji FS-C2626MFP/FS-C2526MFP.

 Recenzija Synology Diskstation DS-212
       

HD Televizija objavila je recenziju NAS servera Synology DS-212+. Synology DiskStation DS212+ je kvalitetan NAS mrežni server koji je pokazao solidne performanse u svim kombinacijama. Kao uređaj za pohranu privatne multimedije ili za poslovne primjene u manjim uredima, DS212+ će svojim stabilnim performansama, intuitivnim sučeljem i dodatnim značajkama osigurati sigurnu pohranu podataka i njihovo korištenje. Synologyjev DSM softver za upravljanje je izvrsno oblikovan softverski alat uz koji mogu napredni korisnici podesiti niz opcija, no s druge strane niti se novi korisnici neće izgubiti zbog logički raspoređenih kategorija i kvalitetne dokumentacije.

 Novi model Mede8er - MED400X2!
       

Sa zadovoljstvom Vas možemo obavijestiti da je stigao dugo iščekivani media player Mede8er MED400X2. MED400X2 se temelji na već otprije nagrađivanom MED400X MINI koji se pokazao pobjednikom mnogih recenzija i priuštio zadovoljstvo korisnicima širom svijeta.
MED400X2 nudi niže cjenovno rješenje za korisnike koji žele kompaktan media player, idealan za mrežni streaming i hosting preko vanjskih USB tvrdih diskova. U MED400X2 je ugrađen  Fast Gigabit Port što ga čini idealnim za mrežni streaming visoke propusnosti sadržaja. Mede8er u potpunosti podržava najnovije video kodeke kao što su MKV-H264, BDMV, BDISO, M2TS za besprijekornu reprodukciju svih podržanih medijskih datoteka.
Upravo je objavljen novi Firmware V2.0.2 za uređaje serije X2 odnosno modele MED500X2 i MED400X2 čija je glavna novost grafičko sučelje na hrvatskom jeziku.

Novi firmware moguće je skinuti na slijedećem linku:
http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,7373.0.html

 Novi multifunkcijski uređaji A4 iz Kyocere
       

Kyocera Mita Europe predstavila je pet novih crno-bijelih višenamjenskih uređaja formata A4. Novi uređaji FS-1135MFP i FS-1035MFP/DP zamijenit će dosadašnje, priznanjima udruženja BLI nagrađene modele FS-1128MFP, FS-1028MFP i FS-1028MFP/DP, a korisnicima donijeti dodatne funkcije i veću brzinu ispisa (35 stranica u minuti).

Novi početni poslovni modeli FS-1130MFP, FS-1030MFP/DP i FS-1030MFP opremljeni su ključnim funkcijama i mogu ispisivati brzinom od 30 stranica u minuti. Uz već poznate funkcije dosadašnjih višenamjenskih uređaja Kyocera A4, novi modeli donose i veliki izbor novih funkcija za jednostavnije i sigurnije upravljanje dokumentima. Nove mogućnosti sadrže kopiranje obostranih osobnih dokumenata na jedan list papira pomoću namjenske programske tipke i mogućnost provjere autentičnosti korisnika pomoću pametnih kartica. Za siguran rad s povjerljivim dokumentima ponuđena je i funkcija zasebnog ispisa, zahvaljujući kojoj je za početak ispisa potrebno znati samo osobni kod. 

 Nova lokacija Xenon forte u Splitu!
       

Obaviještavamo Vas ovim putem da smo promijenili adresu predstavništva u Splitu, gdje ćete moći pronaći cjelokupni asortiman Kyocera pisača i fotokopirnih uređaja, potrošnog materijala (tonera) kao i proizvode renomiranih marki Synology i Mede8er.

Nova adresa:
XENON-FORTE d.o.o.
Slavonska 15
21000 SPLIT, Hrvatska

Tel.: 385 21 271 936
Fax:  385 21 379 199
Mob:  091 44 23 23 6

split@xenon-forte.hr
tanja@xenon-forte.hr

 Kyocera Mita predstavila nove uređaje TASKalfa sa dodatnom opremom
       

Kyocera Mita Europe predstavila je novu ponudu višenamjenskih uređaja TASKalfa srednje i visoke klase, idealnih za optimizirane usluge upravljanja dokumentima. Bogata ponuda novih crno-bijelih uređaja i uređaja u boji zasnovana je na zajedničkom pogonu, upravljačkom sučelju i programskoj platformi. Ista je i dodatna oprema, što znači da tvrtke mogu dinamično prilagođavati svoje uređaje svakodnevnim poslovnim promjenama.Voditelj razvoja proizvoda u tvrtki Kyocera Mita Europe izjavio je: “Smjernice razvoja uređaja TASKalfa jesu velika snaga i prilagodljivost. Uzeli smo najbolje od Kyocera Mitine tehnologije za rad s dokumentima i to primijenili na zajedničkim osnovama za sve proizvode, od najviše do srednje klase crno-bijelih uređaja i uređaja u boji. Znamo da naši korisnici žele uređaje za uređivanje dokumenata koristiti za sve složenije samoizdavaštvo te smo stoga proširili ponudu podržanih medija i u sve uređaje ugradili funkcije kao što je ispis oglasnih pasica (banera)“.

 BLI Summer Pick nagrade
       

Kyocera Mita izvijestila je da je tvrtka Buyers Laboratory Inc. (BLI), vodeći neovisni davatelj informacija o rješenjima za oblikovanje, mnogim njenim uređajima dodijelila nagradu Summer Pick za 2011.

Zahvaljujući bogatoj ponudi funkcija, pouzdanosti i učinkovitosti, dobili su je višenamjenski uređaji u boji TASKalfa 5550ci i FS-C2026MFP+ / FS-C2126MFP+, crno-bijeli višenamjenski uređaj FS-6030MFP te pisač u boji FS-C5250DN.

 Recenzija media playera MED500X2
       

Objavljena je recenzija novog modela Mede8er MED500X2. Mede8er 500X2 je nova i naprednija verzija originalnog modela koji je svoju popularnost stekao jednostavnošću korištenja, širokom multimedijskom podrškom i pristupačnom cijenom. Najbolji elementi su zadržani i u novoj verziji, a koja je opremljena za sve danas popularne formate, modernim sučeljima za prijenos podataka i izbornicima koji nude razne vizualne stilove.

Mede8er u najnovijoj verziji je puno zreliji i ozbiljniji mutlimedijalni centar koji je zadržao lakoću korištenja, što je od presudne važnosti kada je ovaj tip reproduktora u pitanju. Topla preporuka.

 Nova proširiva poslužiteljska rješenja iz Synology-a
       

Novi proizvodi RS2211+ i RS2211RP+ svojom će velikom snagom i bogatim izborom poslovnih funkcija zadovoljiti i najzahtjevnije poslovne korisnike. Ponuđene su i odgovarajuće jedinice za proširivanje Synology RX1211 i RX1211RP, kojima se ukupni kapacitet povećava na čak 22 tvrda diska. Za povezivanje diskova koristi se posebno razvijeni kabel InfiBand s propusnošću od 12 GB podataka u sekundi. Ukupni kapacitet proizvoda RackStation RS2211+ i RS2211RP+ moguće je uz jedinice za proširenje i diskovni prostor od 3 TB povećati na čak 66 TB.

  Višenamjenski uređaji u boji Kyocere Mite za izuzetno jednostavno korištenje
       

FS-C8020MFP i FS-C8025MFP prvi su višenamjenski uređaji u boji formata A3 utemeljeni na tehnologiji ECOSYS. Ovi uređaji koriste prednosti potpuno prilagodljivih dodirnih zaslona u boji koji vode korisnike kroz svakodnevne zadatke putem navigacije u stilu čarobnjaka. Pristup uređaju moguće je odrediti za svakog pojedinog korisnika, što tvrtkama omogućuje nadzor nad količinom ispisa i kopiranja u boji. Korisnik se na uređaj prijavljuje jednostavnim klikom na korisničko ime ili korisničku ikonu s fotografijom na dodirnom zaslonu

 

 Novi KYOCERA MITA pisači u boji ECOSYS A4
       

Laserski pisači u boji FS-C5150DN i FS-C5250DN odlikuju se ergonomskim dizajnom i kompaktnom veličinom koja je idealna za osoblje ureda, gdje je prostor posebno dragocjen. Oba uređaja temelje se na  KYOCERA MITA ECOSYS tehnologiji, koja omogućuje smanjenje količine otpada i povećanje učinkovitosti. Ovi modeli pisača su opremljeni s ugrađenim funkcijama za izračunavanje izlaza i postavljanje postavki ispisa u skladu s korištenim programima korisnika.

 Novi kompaktni i povoljni višenamjenski ECOSYS uređaji formata A3 Kyocere Mite
       

FS-6025MFP i FS-6030MFP, kao što je uobičajeno za ECOSYS proizvode, koriste prednosti dugovječnih bubnjeva i ispisne tehnologije bez ispisnih uložaka. Time se jamči velika pouzdanost i potrebno je manje održavanja, uz izuzetno niske troškove rada i malo otpadnog materijala.Zbog malih dimenzija idealni su za urede s ograničenim prostorom.
FS-6025MFP i FS-6030MFP sadrže napredne funkcije za poboljšanje učinkovitosti korisnika, preuzete iz Kyocera Mitinih proizvoda višeg razreda.

 

 Mede8er MED 400MINI - Network Media Player
       

Mrežni Media Player - Reproducira glazbu, video i slike izravno s interneta, PC-a ili SD kartice i USB uređaja za pohranu podataka direktno na vaš TV. Ovaj model omogućuje integraciju putem žične ili bežične mreže. Reproducira video sadržaje u HD (1080p-FullHD), podržava većinu popularnih formata (uključujući MKV), hrvatske titlove i multi-kanalni digitalni surround zvuk (DTS). Djelovanje je nečujno - bez ventilatora.  MED400X je možda ponajbolji prijenosni NMT player te je zbog svojih dimenzija i cijene koja je manja u odnosu na MED500X odličan izbor za sve one koji posjeduju vanjske diskove i žele potpuno bešuman reproduktor minimalne potrošnje.

 

 Novi Kyocera MITA multifunkcijski uređaji u boji ECOSYS A4
       

Boje su postale važan faktor opstanka na konkurentnom tržištu. Danas, većina tvrtki koristi boje kako bi poboljšale učinak poslovne komunikacije, ali ispis u boji utječe na povećanje troškova koje si sve organizacije ne mogu priuštiti. Multifunkcijski uređaji u boji FS-C2026MFP i FS-C2126MFP kroz dugoročne komponente ECOSYS pomažu u smanjenju troškova ispisa. Sa servisnim intervalom od 600 tisuća stranica i maksimalnim mjesečnim outputom od 65.000 stranica troškovi održavanja i  popravaka su na najnižoj mogućoj razini.

 Novi multifunkcijski uređaji A4 visoke produktivnosti i niskih troškova ispisa
       

Crno-bijeli laserski multifunkcijski uređaji FS-3040MFP i FS-3140MFP namijenjeni su za zaposlene radne skupine s velikim potrebama za brz i pouzdan ispis dokumenata. Oba uređaja se temelje na Kyocera ECOSYS tehnologiji koja osigurava nizak utjecaj na okoliš i niske troškove ispisa.

Multifunkcijski uređaji FS-3040MFP  i FS-3140MFP kombiniraju pouzdanost i isplativost Kyocera pisača visokih performansi i multifunkcijskih uređaja stručne funkcionalnosti poput  FS-1028/1128MFP čiji su rezultat kompaktni A4 multifunkcionalni uređaji. Ovi uređaji predstavljaju atraktivnu ponudu za klijente koji imaju velike potrebe za ispisom  na jednostavnom i pristupačnom hardveru s izuzetno niskim troškovima ispisa.

 Synology - NAS serveri
       

Xenon forte Zagreb d.o.o. je postao distributer za proizvode tvrtke Synology na hrvatskom tržištu. Xenon forte Zagreb d.o.o. nudi  hrvatskim kupcima vrhunske Synologyjeve mrežne uređaje za pohranu podataka DiskStation i RackStation.

Synologyjevi NAS poslužitelji namijenjeni su za zahtjevne kućne korisnike, kao i većim tvrtkama.

 

 Novi multifunkcijski uređaji TASKalfa
       

TASKalfa 520iNovi multifunkcijski uređaji A3 formata

KYOCERA MITA je proširila ponudu linije proizvoda TASKalfa s novim multifunkcijskim uređajima A3 formata. Vrlo pouzdani i fleksibilni uređaji TASKalfa 420i i TASKalfa 520i omogućuju crno-bijeli ispis brzine 42 ili 52 stranice u minuti i ispunjavaju uvjete za jednostavnu integraciju u uredske mreže.

 

 

 Mede8ter MED500X Media Player & Streamer
       

Svestrani Media Player s podrškom za HD video

Reprodukcira Internet radio, audio i video sadržaj na TV prijemniku iz opcionalno ugrađenog tvrdog diska, vanjskog tvrdog diska, USB Flash memorije ili mrežnih diskova (računalo, prijenosnik, server). Reproducira HD sadržaj (do 1080p) obogaćen više-kanalnim digitalnim Surround zvukom (DTS) i titlove.

 Red Dot Design Award
       

Red Dot Design Award

Kyocera laserski pisači u boji FS-C5100DN, FS-C5200DN i FS-C5300DN, su nedavno nagrađeni svjetski poznatom nagradom Red Dot Design Award. Kompaktne uredske pisače dizajnirao je austrijski studio Porsche Design Studio. Pisači FS-C5100DN, FS-C5200DN i FS-C5300DN odlikuju visokom kvalitetom i inovativnim tehnologijama, čime dosežu najviše standarde funkcionalnog dizajna.

 FS-C8500DN - novi A3 pisač u boji
       

Uz ispis brzine do 50 A4 stranica u boji i 55 crno-bijelih A4 stranica pisač FS-C8500DN nudi brz i kvalitetan ispis u boji uz visoku pouzdanost i niske troškove uporabe, što su karakteristike Kyocera Mita proizvoda. Radi svoje robusnosti, dizajna, pogodnosti za velike zadatke i naprednih mogućnosti idealan je za uredska okruženja u kojima se ispisuju velike količine dokumenata u boji.

 XENON FORTE
 E-TRGOVINA
       

 NOVOSTI
       

30.09.2014
Synology DiskStation Manager 5.1 beta dostupan za testiranje

Nova verzija donosi važna poboljšanja u sigurnosti uređaja i podataka, proširene mogućnosti privatnog oblaka, korak naprijed u performansama zahvaljujući NFS VAAI i bržem LUN backupu, digitalni podsjetnik i nove multimedijalne opcije.

26.09.2014
Synology je predstavio novi DiskStation DS415+

Moćan uređaj za mrežnu pohranu podataka (NAS) s mogućnošću ugradnje 4 SATA diska ukupnog kapaciteta do 24TB. Namijenjen je malim i srednjim tvrtkama za najzahtjevnije zadaće centralizirane pohrane podataka, izrade enkriptiranih kopija i dijeljenje datoteka.

18.09.2014
Synology je predstavio novi DiskStation DS414j

Uređaj za mrežnu pohranu podataka (NAS) s mogućnošću ugradnje 4 SATA diska ukupnog kapaciteta do 24TB. Namijenjen je kućne korisnike i manje urede koji žele učinkovito zaštititi i dijeliti svoje podatke.

04.09.2014
Šest »Highly Recommended« i dvije »Summer Pick« nagrade BLI

Testni laboratorij za uredske uređaje Buyers Lab (BLI) je već treći put nagradio A4 multifunkcijske uređaje ECOSYS M6026cidn i M6526cidn priznanjem »Summer Pick Award«. Istovremeno su kolor A4 multifunkcijski uređaji ECOSYS M6026cidn i M6526cidn, te crno bijeli M2535dn, M2035dn, M2530dn i M2030dn, dobili prestižno priznanje »Highly Recommended«. Kyocerini su se uređaji iskazali izuzetnim rezultatima na području pouzdanosti, kvalitete ispisa i zaštiti okoliša.

29.08.2014
Kyocera na jubilarnom Sarajevo film festivalu

Kyocera na jubilarnom Sarajevo film festivalu
U glavnom gradu BiH je zatvoren 20. Sarajevo Film Festival, na kojem je proglašen pobjednik natjecateljskog programa. Nagradu Srce Sarajeva je primio film »Pjesma moje mame« (Klama dayika min), režisera Erola Mintasa. Film je nastao u tursko-francusko-njemačkoj koprodukciji.  Feyyaz Duma je proglašen za najboljeg glumca. Srce Sarajeva za najbolju glumicu je primila Mari Kitia. Kyocera je treću godinu uzastopno zlatni sponzor festivala.


© 2011 XENON-FORTE ZAGREB d.o.o.